Доступна ціна та висока якість: оновлена MAZDA CX-9 2021 року вже у продажу

Оновлений Mazda CX-9 2021 року – флагманський 7-місний кросовер вже надійшов в продаж до офіційних дилерів Mazda в Україні!

Версія 2021 року отримала нову стартову комплектацію STYLE, а також додаткові опції в максимальній комплектації ТОР.

Ціни на оновлений кросовер Mazda CX-9 стартують з 1 199 900 грн*.

Стильний та елегантний дизайн Mazda CX-9 поєднує в собі високу продуктивність завдяки двигуну Skyactiv-G 2.5 Turbo, що встановлений на всіх версіях автомобіля, розвиває 231 к. с. при 5000 об./ хв. і максимальному крутному моменті 420 Нм при 2000 об./хв., комбіновані витрати пального становлять 9,4 л/100 км.

На ринку України модель представлена у двох версіях: Style і ТОР.

Новинка 2021 року CX-9 у комплектації Style має – великий сенсорний 9,2-дюймовий центральний дисплей з інформаційно-розважальним інтерфейсом MZD Connect® із підтримкою додатків Android Auto® та Apple CarPlaу®, що дозволяє отримувати необхідну інформацію максимально швидко.

Салон оздоблено шкірою, комбінованою штучною чорного кольору. Окрім того, версія оснащена 18-ти дюймовими легкосплавними дисками.

Щоб підкреслити свою індивідуальність, власники можуть обрати свій автомобіль в одному із 8-ми кольорів без додаткової оплати за колір.

Система інтелектуального повного приводу Mazda i-AСTIV AWD з системою допомоги при русі бездоріжжям (OFF-ROAD TRACTION ASSIST), вже входить в стандартну комплектацію Mazda CX-9 Style. І це не все, безліч преміальних опцій, що допомагають підвищити рівень володіння на будь-якому рівні є також в стартовій комплектації.

Окрім звичайного набору систем пасивної безпеки, як 6 подушок безпеки, ABS, EBA, EBD, DSC, TCS та інші, у стандартну комплектацію Mazda CX-9 входять функції активної безпеки i-Activsense, такі як: HLA – запобігає скочуванню авто при русі в гору, G-VECTORING CONTROL PLUS (GVC+) – модернізована система контролю руху автомобіля.

Максимальна комплектація Mazda CX-9 – ТОР, має оновлену решітку радіатора, та новий дизайн легкосплавних 20-дюймових дисків, що робить автомобіль більш виразнішим, динамічнішим та помітнішим на дорогах.

Інтер’єр Mazda CX-9 вражає кожною деталлю. Сидіння оздоблені шкірою Nappa у коричневому або світлому кольорі з новим елегантним стилем прострочки бокової підтримки сидінь.

Топова версія пропонує більш широкі функції безпеки i-Activsense: оновлену систему безпечного гальмування в місті при русі вперед та назад (SCBS) з функцією розпізнавання пішоходів, систему безпечного гальмування на шосе (SBS), систему попередження про виїзд з полоси руху (LDWS) та систему контролю положення авто щодо дорожньої розмітки (LKA), cистему контролю «сліпих зон» (BSM) та систему попередження про перехресний рух ззаду (RCTA).

З оновленням 2021 модельного року стали доступні також і адаптивний круїз контроль з функцією Stop&Go, система камер кругового огляду 360 градусів та система розпізнавання дорожніх знаків (TSR).

Топова комплектація має систему MZD Connect з підтримкою додатків Apple CarPlay® з бездротовим під’єднанням, і Android Auto™ з підключенням через дріт.

Крім того, доступна бездротова зарядка для смартфонів.

Преміальна аудіосистема Bose® з 12 динаміками забезпечить високоякісне звучання найулюбленіших треків.

Mazda CX-9 – це поєднання преміальності та практичності, адже він здатний задовольнити практичні потреби сім'ї, та є втіленням елегантності та стилю.

Mazda CX-9 – люкс-клас за смарт-ціною!

*Оснащення залежить від комплектації

За додатковою інформацією щодо автомобілів Mazda, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Mazda в Україні та на сайті mazda.ua

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ