Новини

Mazda в Україні

Ціни на оригінальні запчастини для авто Mazda попередніх поколінь знижені!
Спеціально для власників автомобілів Mazda попередніх поколінь, віком від трьох років, до 30 червня 2024 р. в офіційній мережі дилерів Mazda в Україні діють спеціальні ціни на оригінальні запасні частини та аксесуари.
Спеціальна пропозиція на Mazda СХ-5 у офіційних дилерів Mazda
Ціна стартує від 1 119 000 грн.* залежно від обраної комплектації.
Більшість офіційних автосалонів Mazda працюють
Щоб купити чи замовити новий автомобіль, обирайте найближчий до вас.
У офіційній дилерській мережі Mazda в Україні – знижка -30% на запасні частини Mazda!
! АКЦІЮ ПРОДОВЖЕНО ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ !

Щоб підтримати клієнтів-власників автомобілів Mazda в Україні у цей складний час діє спеціальна знижка* -30% на запасні частини Mazda в мережі офіційних дилерів в Україні.
Підтримка українців в Європі під час щорічного планового технічного обслуговування від Mazda
Для того щоб отримати знижку у розмірі 150 євро (без ПДВ), під час проходження будь-якого планового технічного обслуговування, потрібно звернутися до офіційного дилера** Mazda в Європі. Кампанію по підтримці поновлено до 30 квітня 2024 року.
Як пройти ТО за кордоном
Якщо ви разом з вашою Mazda перебуваєте за межами України і настає час планового ТО, ви можете звернутися до будь-якого офіційного дилера Mazda у Європі.
Сервісні центри Mazda працюють у таких містах
За попереднім записом за телефоном
Mazda CX-5 2022 року: оновлена зовнішність та покращена шумоізоляція
Mazda представила оновлену Mazda CX-5 2022 року, яка з’явиться на європейському ринку на початку наступного року. В Україні новинка очікується наприкінці весни 2022 року.
Розпочато продажі турбованої версії Mazda6 в Україні
Офіційні дилери Mazda в Україні розпочинають продажі нової версії Mazda6 – з турбованим двигуном 2,5. Mazda6 привертає увагу своїм неповторним стилем і продуманим інтер'єром, створена, для того щоб дати відчути водіям незабутні враження від водіння.
Доступна ціна та висока якість: оновлена MAZDA CX-9 2021 року вже у продажу
Оновлений Mazda CX-9 2021 року – флагманський 7-місний кросовер вже надійшов в продаж до офіційних дилерів Mazda в Україні! Версія 2021 року отримала нову стартову комплектацію STYLE, а також додаткові опції в максимальній комплектації ТОР. Ціни на оновлений кросовер Mazda CX-9 стартують з 1 199 900 грн*.
Новорічні знижки по всій дилерській мережі Mazda!
В офіційній дилерській мережі Mazda розпочався період новорічних свят, кожен покупець Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda CX-9, Mazda6 та навіть на новинки 2020 року Mazda CX-30 гарантовано отримає знижку до спеціальної ціни у 21 000 гривень. Новорічна пропозиція діє до 31 січня 2021 року на всі комплектації.
BLACK FRIDAY у всій дилерській мережі Mazda!
В офіційній дилерській мережі Mazda* розпочинається сезон грандіозних знижок! Встигніть придбати свою Mazda за спеціальними цінами із додатковою вигодою, адже до знижок, що вже діють, додається унікальна пропозиція Black Friday тільки до 30.11.2020!
Перша в Україні колаборація кіберспортивної команди і авто: HellRaisers і Mazda
У рамках проекту передбачається ряд проявів бренду MAZDA в медіа активностях киберспортивної організації – випуск спільних відеороликів, проекти з лідерами думок автомобільної і киберспортивної сфер, інтеграція в турніри.
Анонсовано ціни та розпочато прийом замовлень в Україні
01 квітня 2020 року оголошено ціни та розпочато прийом замовлень на новий кросовер у модельному ряду Mazda – ALL–NEW Mazda CX-30.
Спеціальні пропозиції на Mazda СХ-3, Mazda СХ-5 та MazdaСХ-9 лише до 4 березня 2020 року!
Лише по 04.03.2020 по всій дилерській мережі Mazda діють спеціальні цінові пропозиції на кросовери Mazda!

Кросовери Mazda створені з переконанням, що драйв має значення, водити – це не просто діставатися з одного місця в інше. Надійні, потужні та яскраві партнери для подорожей не тільки міськими джунглями, а й по трасі.
Спеціальні пропозиції на Mazda3 та Mazda6 лише до 4 березня 2020 року!
Седани Mazda – це елегантні, надійні та високотехнологічні партнери для подорожей, які забезпечують комфорт та безпеку не тільки для водія, але й для всіх пасажирів.
Розпродаж тестового парку дилерів Mazda
З мінімальним пробігом та максимальною знижкою! Mazda пропонує не пропустити нагоди та встигнути придбати автомобілі з тестових парків офіційної дилерської мережі за унікальними цінами! Кожен автомобіль проходить передпродажну підготовку кваліфікованими спеціалістами та має прозору сервісну історію.
Mazda розширює можливості: Apple CarPlay та Android Auto
Mazda пропонує підвищити рівень комфортного спілкування завдяки додаткам(1) Apple CarPlay та Android Auto, які доступні як аксесуар в офіційній дилерській мережі Мazda.
Нова Mazda3 отримала нагороду «Red Dot: Best of the best» 2019
Найвища нагорода конкурсу присуджується продуктам, дизайн визнано новаторським та далекоглядним.
Українська мова в меню бортової системи MZD-Connect та у картах навігаційної системи автомобілів Mazda
Протягом останніх двох років офіційного Дистриб’ютора автомобілів Mazda в Україні ДП «АВТО Інтернешнл» та відповідні департаменти Mazda Corporation доклали багато зусиль для вирішення цього питання.